Praktische informatie

Data refereercyclus 2023

De data voor de refereercyclus 2023 zijn: 16 mei,  een dinsdag in september en 14 november 2023.  Het programma en de mogelijkheid tot inschrijven zal vanaf eind januari op de website staan onder Onderwerpen. 

Locatie
Twee refereeravonden zullen digitaal plaatsvinden via zoom. Op die manier is interactie mogelijk met de sprekers en elkaar. De zoom link zal voor de scholingsavond worden opgestuurd. In september vindt de avond fysiek plaats bij ETZ in Tilburg. 

Tijden
De avonden starten om 19.15 uur en sluiten om 22.00 uur. Vanaf 19.00 uur kan je inloggen op de zoom meeting.

Kosten
De kosten per avond bedragen € 45,–. Na aanmelding via het digitaal inschrijfformulier kunt u gelijk tot betaling overgaan. Indien betaling via Ideal niet mogelijk is, zullen de extra kosten voor betaling zonder Ideal bij de deelnemer in rekening worden gebracht. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden d.m.v. het digitale inschrijfformulier.

Accreditatiepunten
Accreditatiepunten worden toegekend na inschrijving, betaling en deelname aan de avond.

Introducé
Als deelnemer aan de refereeravonden kunt u een introducé aanmelden (bijvoorbeeld een arts in opleiding) om één avond gratis bij te wonen. Voorwaarde is dat deze persoon niet eerder aan een refereeravond van de Stichting PAO-JZG Noord-Brabant heeft deelgenomen. Aanmelding verloopt niet via het inschrijfformulier maar via een verzoek per mail naar het secretariaat.

Powerpointpresentaties van de avonden
Na afloop van de refereeravond ontvangt u op het opgegeven e-mailadres de beschikbare powerpoint presentaties. 

Scroll naar boven